Kategóriák


Microsoft Windows 10 Pro 32-bit HUN 1 Felhasználó Oem 1pack operációs rendszer szoftver

Microsoft Windows 10 Pro 32-bit HUN 1 Felhasználó Oem 1pack operációs rendszer szoftver
 • Microsoft Windows 10 Pro 32-bit HUN 1 Felhasználó Oem 1pack operációs rendszer szoftver
 • Microsoft Windows 10 Pro 32-bit HUN 1 Felhasználó Oem 1pack operációs rendszer szoftver
Bruttó ár: 60 980 Ft
(Nettó ár: 48 016 Ft)
Garancia:
0 hónap
Gyártói Cikkszám:
FQC-08952
Cikkszám:
112525
Elérhetőség:
1-2 napon belül átvehető
A készletinformáció minden nap automatikusan frissül!
"Elérhető": a termék beszállítói készleten vagy nálunk (is) elérhető.
"Nincs, ár változhat!": a termék ma nem volt elérhető a beszállítónál, de nálunk még lehet szabad készlet, hívjon vagy írjon!

 •     Windows 10. Nagy dolgokra hivatott.  • A Start menü visszatért, és jobb, mint valaha: bővíthető és testreszabható.
  • Gyors és rugalmas működés: a gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik.
  • A Cortana** személyi asszisztens idővel egyre jobban alkalmazkodik Önhöz, hogy még inkább a segítségére legyen.
  • Vezérlés érintéssel, gépeléssel vagy tollal***: mindig az éppen végzett feladatnak megfelelően választhat.
  • A Windows 10 számos alkalmazást tartalmaz – Fényképek, Térképek, Zene, Filmek+TV és még sok mást –, amelyek minden eszközén működnek.
  • Közvetlenül írhat vagy gépelhet a weboldalakra, és egyszerűen megoszthatja jegyzeteit ismerőseivel.
  • Akár négy alkalmazást is dokkolhat a képernyőn, és új asztalokat is létrehozhat, ha több helyre van szüksége.
  • Munkahelyi vagy iskolai tartományhoz csatlakozva könnyen elérheti a szükséges fájlokat, hálózati kiszolgálókat és nyomtatókat.
  • Fokozott biztonság a BitLocker adattitkosítási és -védelmi technológiával.
  • Bejelentkezés a Távoli asztal funkcióval, virtuális gépek létrehozása Hyper-V technológiával.


   

   *A hardvertől függően.
  **A Cortana működése eszközönként változhat.
  ***A hardvertől függően.

   

   

   

  Termékjellemzők:


  A Windows 10 Pro újdonságai
  A Windows 10 Pro ismerős, könnyen használható, és egy sor újdonságot kínál időbeosztása megkönnyítéséhez, a hatékony munkához és cége irányításához. Ez a változat a Windows 10 Home összes funkciója mellett számos további képességet is tartalmaz, például titkosítást, távoli bejelentkezést, virtuális gépek létrehozását és még sok mást.

   

  Még hatékonyabb


  Office

  Hozza a legjobb formáját – bárhol, bármikor, bárkivel. Minden eddiginél hatékonyabban dolgozhat együtt és oszthatja meg munkáját másokkal kedvenc Office-alkalmazásai: a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote segítségével.

   

  Windows 10 office


  OneDrive

   A 5 GB-os OneDrive-tárhely segítségével bárhol egyszerűen elérheti és frissítheti fájljait és fényképeit.* *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.


  Dokkolás, feladatnézet és virtuális asztal
  A dokkolás és a feladatnézet remek segítséget nyújt az alkalmazások kezeléséhez és a rendszerezett munkavégzéshez. Akár virtuális asztalokat is létrehozhat, ha több helyre van szüksége.


  Áruház és alkalmazások
  A Microsoft által tanúsított ingyenes és fizetős alkalmazások, játékok, filmek, TV-műsorok és a legújabb zenék folyamatosan bővülő választéka*. *Egyes alkalmazások külön vásárolhatók meg, elérhetőségük változhat. Az alkalmazások és a tartalmak elérhetősége és felhasználói élménye országonként eltérő lehet.


  Ismerős és naprakész

   
  Ismerős és könnyen használható
   A jól ismert Start menü, tálca és asztal segítségével azonnal magabiztosan navigálhat. Az élő csempékkel folyamatosan értesülhet a legfontosabb hírekről.


  Teljesítmény
  A gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik.
  *A hardvertől függően.
   

  Ingyenes frissítések

  A folyamatosan érkező ingyenes frissítések a legújabb funkciók mellett naprakész védelmet biztosítanak az eszköz támogatott élettartama során. 


  Kompatibilitás
  A rendszer kialakításánál fogva kompatibilis a meglévő szoftverekkel, nyomtatókkal, kamerákkal, USB-eszközökkel és még sok hardverrel. 


  Még személyesebb
   

  Cortana*

  Digitális személyi asszisztense napról napra jobban megismeri Önt, hogy még hasznosabb segítőtársa legyen. Emlékezteti a fontos dolgokra, elvégzi az egyszerű feladatokat, és segít a szükséges információk megtalálásában – amikor arra szükség van. 

  *A Cortana meghatározott piacokon érhető el a rendszer megjelenésekor. A Cortana működése régiónként és eszközönként változhat.
   

  Ujj, toll és hang*
  Természetes módon – hanggal, tollal, érintéssel és gesztusokkal is – vezérelheti eszközét a pillanatnyi helyzetnek megfelelően.
  *A hanggal, az érintéssel és a tollal való vezérlés hardverfüggő funkció. Toll kiegészítők külön vásárolhatók.


  Continuum

  Az alkalmazások és a tartalmak bármilyen képernyőn látványosan jelennek meg, még akkor is, ha asztali üzemmódból táblagépesbe vált*.
  *A hardvertől függően. A működés alkalmazástól függően változó lehet.

   

  Windows 10 pro 


  Egységes felhasználói élmény minden eszközön
  Gördülékeny, egységes és látványos környezet várja minden Windows 10-es eszközén, bármilyen képernyőn.


  Innovatív élmények és eszközök
   

  Microsoft Edge
  Vadonatúj böngésző, amely bármilyen webes feladatra remekül használható. Gyorsan böngészhet és kereshet, zavartalanul olvashat, és akár gépelhet is a weboldalakra, majd egyszerűen megoszthatja jegyzeteit másokkal.


  Útitárs alkalmazás
  Az Útitárs alkalmazással eszközét beállíthatja úgy, hogy gördülékenyen együttműködjön iPhone, Android- vagy Windows Phone-telefonjával.


  Lenyűgöző eszközök

  A Windows a leginnovatívabb eszközök – telefonok, átalakítható 2in1-ok, táblagépek, PC-k és a HoloLens – által használt legnépszerűbb platform.


  Xbox alkalmazás

  A beépített Xbox alkalmazás segítségével elérheti az Xbox-játékokat – köztük a Minecraftot – és az Xbox Live legjavát: barátait, eredményeit és játékait*. *Egyes funkciókhoz szélessávú internetkapcsolat szükséges; az internetszolgáltató az adatforgalomért külön díjat számíthat fel. Az Xbox Live funkciói és szolgáltatásai csak a támogatott játékokban érhetők el az Xbox Live által támogatott országokban. Lásd: xbox.com/live/countries. A különböző típusú eszközökön való játékot 2015-ben korlátozott számú játék támogatja; további ilyen játékok megjelenése várható. Az Xbox One konzolon való több résztvevős játékhoz Xbox Live Gold-tagság szükséges (külön vásárolható).

   

  Windows 10 pro

   

  Még biztonságosabb
   

  Az eddigi legbiztonságosabb Windows
  A Windows 10 minden eddiginél több beépített biztonsági funkciót tartalmaz. A folyamatosan érkező biztonsági frissítések naprakész védelemről gondoskodnak az eszköz támogatott élettartama során.


  Windows Hello
  Jelszó nélkül, arcfelismeréssel vagy érintéssel is bejelentkezhet – gyorsan, nagyvállalati szintű biztonság mellett. *A Windows Hello használatához speciális hardver, például ujjlenyomat-olvasó, aktív infravörös érzékelő vagy más biometrikus érzékelő szükséges.


  SmartScreen szűrő
  Védelmet nyújt a nem biztonságos webhelyekről érkező adathalász támadásokkal szemben, amely idővel egyre hatékonyabb lesz.


  Defender
  Folyamatosan erősödő továbbfejlesztett védelem a vírusokkal és egyéb kártevőkkel szemben.
  Üzleti célra ideális


  Csatlakozás tartományhoz
  Munkahelyi vagy iskolai tartományhoz vagy Azure Active Directoryhoz csatlakozva elérheti a szükséges fájlokat, hálózati kiszolgálókat, nyomtatókat és egyéb erőforrásokat.


  Továbbfejlesztett titkosítás
  Adatai védelmét a BitLocker* technológia segíti titkosítással és felügyeleti funkciókkal a fokozott biztonság érdekében.
  *A BitLocker használatához 1.2-es vagy 2.0-s verziójú platformmegbízhatósági (TPM) modul vagy USB flash meghajtó szükséges.


  Távoli bejelentkezés
  A Windows 10 lehetővé teszi a Távoli asztal funkcióval való bejelentkezést, így Pro rendszerű PC-jét otthonából vagy útközben bejelentkezve is használhatja.*
  *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.
   

  Virtuális gépek*
  A Hyper-V technológiával virtuális gépeket hozhat létre és futtathat, így akár több operációs rendszert is használhat egyszerre ugyanazon a számítógépen.
  *A kliensrendszeren futó Hyper-V használatához 64 bites rendszer, a második szintű címfordítás (SLAT) támogatása és további 2 GB RAM szükséges.

   
  Saját alkalmazások az Áruházban*
  A Windows 10 lehetővé teszi, hogy saját, privát területet hozzon létre a Windows Áruházban a vállalati alkalmazások kényelmes eléréséhez.
  *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

 • Gyártó
  MICROSOFT
  Kategória
  Szoftver
  VTSZ
  DIG_SZOFTVER
  Lokalizáció
  Magyar
  Felhasználói terület
  Vállalati
  Tömeg
  54 g/db
Webáruház készítés