A Nádor Rendszerház Debrecen Kft. 1996. január óta játszik szerepet Debrecen számítástechnikai életében. 20 éve működünk szervizként, s egyben foglalkozunk értékesítéssel az Arany János utcai telephelyünkön.

A budapesti Nádor Rendszerház Kft.-től ugyan teljesen független, különálló gazdasági egység debreceni cégünk, de esetenként – megállapodás, szerződés alapján – segítjük a helyi közbeszerzési rendelések teljesítését.

10 éves jubileumunk évében, 2006 áprilisában indítottunk webáruházat, szándékaink szerint ezzel könnyítve meg ügyfeleink érdeklődési, rendelési, vásárlási szándékát. A webáruházak többségével ellentétben, honlapunkon keresztül nem csak házhozszállítással tudnak az érdeklődők árut rendelni. A befoglalás során „Személyes átvétel az üzletükben” megjelölés esetén lehetőségük van a termék érkezését követően küldött email értesítés alapján, személyesen átvenni az igényelt eszközöket.

Szervizünk két alkalmazottal 50 nm alapterületen igyekszik ügyfeleink bizalmát elnyerni, s azt meg is őrizni. Kérjük tiszteljen meg Ön is érdeklődésével, és reméljük sikerül Önt is meggyőznünk megbízhatóságunkról!

 

Tisztelettel!

Major Zsolt

cégvezető

 

 

 

GPS koordináták: É 47.5425382° - K 21.6313524°

 

 

Webáruház készítés